Home » Straatverlichting » Strik

 
Strik  

Strik

€ 100.00

€ 82.64 (Exclusief BTW)

Strik

Artikelnummer:
273
Voeding:
220 V netstroom
Kabellengte:
160 cm
Lichtsoort:
lichtslang
Afmeting:
100 cm hoog x 80 cm breed
 

Artikelomschrijving

Lichtdecoraties: echte eyecatchers!

Wilt u de show stelen? Niets trekt zoveel aandacht als schitterende lichtdecoraties! Professionele verlichte versiering van de hoogste kwaliteit bestellen? Dat doet u gewoon bij Kerstpracht! Ook kunnen wij speciaal voor uw tuin, straat, winkel of winkelstraat unieke lichtdecoraties en verlichtingsornamenten ontwerpen. Alle verlichte versiering van Kerstpracht is perfect bestand tegen regen en kou en geschikt voor binnen én buiten. Onze professionele lichtdecoraties zijn uitsluitend gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen.
 

Vakkundig handgemaakte lichtdecoraties

Houdt u van subtiel, feestelijk of liever helemaal over-the-top? Er is veel meer mogelijk dan u denkt! Wij werken namelijk niet met machines: de decoratieve verlichting en lichtdecoraties van Kerstpracht worden gemaakt door ervaren en kundige handen. Welke versiering met licht u ook wenst, Kerstpracht maakt ‘m graag voor u. Met de hand. En met liefde.
 

Verlichte versiering: subtiel of groots!

Bent u op zoek naar een fraai paard, een vlinder, een strik of bijzondere gevelbelettering met licht? Wilt u uw huis, winkel, bedrijfspand of winkelstraat in de schijnwerpers zetten met paalverlichting of straatverlichting? Misschien heeft u een heel andere verlichte decoratie in gedachten. Veel is mogelijk! Wij gaan graag voor u aan de slag. Onze bouwers werken uw eigen idee uit of maken speciaal voor u een ontwerp op maat. Rekent u maar op een fraaie, unieke en professionele lichtdecoratie. Kerstpracht kan alles maken: uw wens is onze uitdaging!


Duurzame, veilige lichtornamenten

De mooiste en meest unieke lichtdecoraties bestelt u gewoon online bij Kerstpracht.nl! Bestellen via onze webshop is snel en gemakkelijk. U kunt veilig betalen en mag rekenen op een snelle levering en een uitstekende service. En uiteraard ook op een professionele, duurzame en veilige lichtdecoratie waar u járenlang plezier van zult hebben!
 

Verlichte versiering met kwaliteitsgarantie

Alle verlichte feestverlichting en lichtdecoraties van Kerstpracht worden met de hand vervaardigd. Onze decoratieve feestverlichting is gemaakt van duurzame kwaliteitsmaterialen én een stukje liefde, aandacht, vakmanschap en ervaring. Uw lichtdecoraties hebben de hoogste kwaliteitsgarantie. Met de verlichte feestversiering van Kerstpracht haalt u een prachtig en veilig kwaliteitsproduct in huis! En de service? Bij Kerstpracht is de klant nog koning!
 

Unieke lichtdecoraties voor een lage prijs

Kerstpracht onderscheidt zich niet alleen door unieke ontwerpen en lichtdecoraties. Ook onze prijzen zijn met recht uniek te noemen. Nergens anders vindt u handgemaakte verlichte versiering en lichtgevende decoraties op maat voor zo’n lage prijs! Wilt u decoratieve feestverlichting in grotere aantallen bestellen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u. Kerstpracht bewijst dat goede lichtdecoraties van de hoogste kwaliteit echt niet duur hoeven te zijn!


Kerstpracht: uw leverancier in decoratieve feestverlichting

Met de prachtige lichtdecoraties en verlichte versiering van Kerstpracht weet u zeker dat u tijdens de feestdagen niet in het donker zit! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van decoratieve feestverlichting en -ornamenten? Wij maken ook maatwerk lichtdecoraties en versiering met licht. Daarbij is uw wens onze uitdaging! Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

 

Misschien interessant voor u: