Home » LED-verlichting

LED-kerstverlichting & LED-feestverlichting


LED-verlichting: helder en energiezuinig!

LED-verlichting verandert de donkere winterdagen in een prachtig, warm en kleurrijk lichtspel… Laat u verbluffen door de heldere kleurenpracht van LED-verlichting in uw tuin, winkel of straat. Wist u dat u met LED-verlichting enorm bespaart op energie? LED-verlichting maakt elk feest compleet! Bestel uw unieke LED-verlichting gemakkelijk en snel op Kerstpracht.nl.

 

 
 
 
 


LED-verlichting: dat valt op!

Professionele LED-verlichting van de hoogste kwaliteit bestellen? Dat doet u gewoon bij Kerstpracht! Ook kunnen wij speciaal voor uw tuin, straat, winkel of winkelstraat unieke LED-verlichting ontwerpen. Wilt u echt opvallen met Kerstmis, Sinterklaas, Halloween of een andere gelegenheid? Niets trekt zoveel aandacht als heldere, kleurrijke LED-verlichting!


LED-verlichting is dé trend

LED-feestverlichting is met recht de populairste feestverlichting anno nu. LED’s zijn superzuinig in energieverbruik en kunnen tegen een stootje. Daarnaast geeft LED-kerstverlichting helder en kleurrijk licht. De perfecte sfeermaker én buitenverlichting voor de donkere wintermaanden! Bovendien is LED-feestverlichting zeer veilig. Kerstpracht levert uitsluitend LED-kerstverlichting die gemaakt is van hoogwaardige en veilige materialen.


LED-verlichting = besparen op energie

LED-feestverlichting is ontzettend energiezuinig: LED’s verbruiken slechts 10% van de energie die traditionele lampjes verbruiken. Lekker voor uw portemonnee en goed voor het milieu! U hoeft daarvoor niets aan helderheid in te leveren. Sterker nog: LED-kerstverlichting is zelfs helderder en kleurrijker dan traditionele kerstverlichting! Naast een laag energieverbruik heeft LED-kerstverlichting nog veel meer voordelen.


LED-verlichting = duurzaam & veilig

LED-feestverlichting gaat veel langer mee dan de traditionele feestverlichting. LED-lampjes zijn sterk en breken minder snel dan traditionele peertjes. LED’s worden ook niet gloeiend heet, zoals ‘ouderwetse’ kerstlampjes. Bovendien levert Kerstpracht uw LED-kerstverlichting compleet met stevige, ultraveilige kabels en weerbestendige stekkers. Bij Kerstpracht werken we uitsluitend met hoogwaardige en veilige materialen. Wij garanderen u professionele LED-verlichting waar u jarenlang plezier van heeft!
 

Unieke LED-feestverlichting voor een lage prijs

LED-feestverlichting wint op elk terrein van traditionele feestverlichting. Wel zijn LED’s wat duurder; maar dit prijsverschil heeft u na twee tot drie jaar terugverdiend. Daarbij onderscheidt Kerstpracht zich niet alleen door unieke ontwerpen en feestverlichting. Ook onze prijzen zijn met recht uniek te noemen. Nergens anders vindt u handgemaakte LED-verlichting op maat voor zo’n lage prijs! Wilt u LED-feestverlichting of LED-kerstverlichting in grotere aantallen bestellen, dan maken wij graag een offerte op maat voor u. Kerstpracht bewijst dat goede feestverlichting van de hoogste kwaliteit echt niet duur hoeft te zijn!


LED-verlichting: de voordelen

Waarom kiezen veel van onze klanten voor LED-verlichting? LED-verlichting kent een aantal voordelen ten opzichte van traditionele kerst- of feestverlichting. Kerstpracht zet ze voor u op een rij, zodat u geïnformeerd uw keuze kunt maken:

 • Energiezuinig
  U bespaart tot wel 90% aan energie met LED-verlichting.
 • Lange levensduur
  LED-feestverlichting gaat twee- tot driemaal zo lang mee als traditionele lampjes. Daar komt bij dat ze gemaakt zijn van lichtgewicht plastic en veel minder snel breken.
 • Veilig
  LED’s worden nauwelijks warm. Met LED-feestverlichting verkleint u het risico op brandgevaar.
 • Helderheid
  LED-verlichting geeft helder licht en levendige kleuren. LED’s geven daarmee niet alleen sfeer tijdens de feestdagen, maar doen bovendien perfect dienst als buitenverlichting.


Kerstpracht: uw leverancier in LED-verlichting

Met de prachtige LED-feestverlichting van Kerstpracht weet u zeker dat u tijdens de feestdagen niet in het donker zit! Wilt u meer weten over de mogelijkheden van LED-verlichting? Veel is mogelijk. Wij maken ook maatwerk feestverlichting in opdracht. Daarbij is uw wens onze uitdaging! Neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!